جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد شرور هفت تیرکش پایتخت دستگیر شد

وضعیت اسفناک اجرای «مناسب سازی» در ساختمان‌های دولتی

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با ابراز نگرانی از اجرای مناسب ساختمان‌ها در کشور، گفت: ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد تنها ۵۳درصد از ساختمان‌های عمومی دستگاه‌های دولتی مناسب‌سازی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا رضایی فر، رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور، با تأکید بر رویکرد اجرای مناسب‌سازی ساختمان‌ها، اظهار کرد: در بحث مناسب‌سازی اساساً با دو موضوع ساختمان‌های عمومی دولتی و عمومی خصوصی روبرو هستیم. برای نظارت بر ساختمان‌های عمومی دولتی ابزار نظارتی و قانون مناسب‌سازی داری که آن‌ها را مکلف به رعایت برخی اصول می‌کند.

 

وی ادامه داد: ارزیابی مناسب‌سازی اماکن عمومی دولتی از طریق جشنواره شهید رجایی صورت می‌گیرد.

 

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با اشاره به چگونگی ارزیابی ساختمان‌ها، عنوان کرد: ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که تنها ۵۳درصد از ساختمان‌های عمومی دستگاه‌های دولتی کشور مناسب‌سازی شده‌اند، در این بین برخی از دستگاه‌ها کم کار و برخی دیگر پرکار بوده‌اند.

 

وی یادآور شد: پایش سال ۱۴۰۱ از ابتدای امسال آغاز شده و تا شهریورماه نهایی می‌شود و خواهیم دید چقدر از ساختمان‌های دولتی و خصوصی در سال گذشته ساختمان‌های خود را مناسب‌سازی کرده‌اند.

 

رضایی فر ادامه داد: روند مناسب‌سازی و اصلاحات ساختمان‌ها در کشور بسیار کند است و این موضوع باید با اعتبارات جذب شده از سوی سازمان‌های دولتی اجرایی شود.

 

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با انتقاد از روند مناسب‌سازی در ساختمان‌ها خصوصی، خاطرنشان کرد: مشکل ما در ساختمان‌های خصوصی است که دسترسی نداریم، باید از طریق ابزار‌های تشویقی و نظارتی، موضوع مناسب‌سازی در این اماکن را پیگیری و نهادینه کنیم. در ساختمان‌های جدید هم شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی باید براساس قوانین مناسب‌سازی، پایان کار ساختمان‌ها را صادر کنند.

 

وی همچنین درباره چگونگی نظارت بر مناسب‌سازی در مسکن ملی، گفت: برای اجرای مناسب‌سازی در نهضت مسکن ملی، جلسات مشترکی را با وزارت راه و شهرسازی می‌گذاریم و مسأله را پیگیری می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار